VÅRA BUTIKER

MARIEBERG, ÖREBRO

Denna butik är vårt nyaste tillskott av alla våra fyra butiker. I våra stora lokaler har vi sortiment av mattor och stor del inredning, men även annat till hemmet som köks- och badrumstillbehör. Välkommen in i vår nya butik!

VÄLA, HELSINGBORG

Tredje butiken vi öppnade hamnade vi i Väla, Helsingborg – vilket vi är otroligt tacksamma för och ser fram emot att skapa en relation med nya kunder i den södra delen av vårt land. Välkomna!

NORA

Efter premiären av vår första butik i Örebro kunde vi inte vänta med att öppna en till butik – denna gång för att även nå kunder som inte enbart är ute efter att köpa inredning. Därför var vår tanke om denna butik i Nora att erbjuda ett större utbud av produkter, så som fin- och grovkem, biltillbehör och annat dylikt. Hoppas vi ses!

KRÄMAREN, ÖREBRO

Denna butik är den första av tre, och den butik som befinner sig i shoppingcentret Krämaren, i Örebro City. Denna mysiga butik är lite mindre i storleken, men har fortfarande ett brett sortiment av inredning till ett bra pris som intresserar alla med olika inredningsstilar. Varmt välkomna in till oss!