RETUR & BYTE

Om du vill returnera en vara har du ångerrätt inom 14 dagar från och med den dag du har mottagit din order. Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish. Vid returer förbehåller vi oss rätten att göra avdrag för eventuell värdeminskning om varans skick har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till någon annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

RETUR/BYTE I BUTIK
Enklaste sättet är att vända sig till någon av våra Room55-butiker. Där har du möjlighet att initiera återbetalning direkt vid godkänd retur. Det är viktigt att du tar med dig kvittot du fick via mail för att vi ska kunna behandla din retur. Har du valt Klarna Faktura som betalsätt behöver vi också ditt OCR-nummer för att kunna reglera din faktura.

RETUR/BYTE VIA POST
Har du långt till närmsta butik kan du skicka tillbaka varorna till vårt e-handelslager. Kontakta support på info@room55.se för att få en retursedel. När du returnerar varor till vårt e-handelslager är det du som kund som betalar returfrakten och ansvarar för varan tills den har kommit fram. Vi rekommenderar därför att du emballerar väl och alltid skickar ditt paket spårbart samt meddelar vår kundtjänst att din retur är på väg. När vi tagit emot dina varor sker återbetalning till ditt konto inom 14 dagar.

Returadress:

Room 55
Kvarnbacken 3
713 30 Nora